Sprawozdanie z VI Międzynarodowego Spotkania Projektowego: „Critical Arts Education for Sustainable Societies” (CARE/ss) oraz Międzynarodowej Konferencji “Innovations in Arts Education: Bridging Socially Engaged Arts and Digital Learning” - Barecka, Karina; Borkowska, Anna; Kasprzak, Michalina (Studia Edukacyjne, 2024)
Sprawozdanie z VI Międzynarodowego Spotkania Projektowego: „Critical Arts Education for Sustainable Societies” (CARE/ss) oraz Międzynarodowej Konferencji “Innovations in Arts Education: Bridging Socially Engaged Arts and Digital Learning”, Poznań, 12-14 czerwca 2024 roku