Sprawozdanie z „Dnia Czytania” (Der Bundesweite Vorlesetag), Poznań, 18 listopada 2016 roku - Arciszewska, Katarzyna (Studia Edukacyjne, 2017)
Sprawozdanie z „Dnia Czytania” (Der Bundesweite Vorlesetag), Poznań, 18 listopada 2016 roku