Sprawozdanie z Seminarium Naukowego „Miejsce i rola instytucji opiekuńczo-wychowawczych i edukacyjnych w rozwijaniu kompetencji rodzicielskich” Poznań, 16 czerwca 2016 roku - Gajtkowska, Magdalena (Studia Edukacyjne, 2020)
.