Bożena Majerek, Niepewność w społeczeństwie współczesnym. Studium socjopedagogiczne, Oficyna Wydawnicza Impuls, Kraków 2018, ss. 350 - Sobczak, Anna (Studia Edukacyjne, 2020)
Bożena Majerek, Niepewność w społeczeństwie współczesnym. Studium socjopedagogiczne, Oficyna Wydawnicza Impuls, Kraków 2018, ss. 350