Sprawozdanie z wystąpienia Członków Koła Naukowego Mediocratum podczas Konferencji Naukowej „Rodzina a społeczeństwo, społeczeństwo a rodzina” Poznań, 14.06.2023 roku - Przybyła, Mariusz; Roszak, Weronika; Utrata, Bogna (Studia Edukacyjne, 2023)
Sprawozdanie z wystąpienia Członków Koła Naukowego Mediocratum podczas Konferencji Naukowej „Rodzina a społeczeństwo, społeczeństwo a rodzina” Poznań, 14.06.2023 roku.