Międzynarodowa Konferencja Jubileuszowa z okazji dziesięciolecia Rady Oświaty Polonijnej we Włoszech Rzym, 25-27 października 2024 roku - Barańska, Magdalena; Brenk, Mikołaj; Nowak-Kluczyński, Konrad (Studia Edukacyjne, 2024)
Sprawozdanie ze współpracy Zespołu Konsultacyjno-Szkoleniowego ds. Edukacji Polonijnej we Włoszech WSE UAM z ROP we Włoszech