Dzień zdrowia psychicznego w Instytucie Kultury Europejskiej w Gnieźnie, Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu - Kaczmarek, Zofia (Studia Europaea Gnesnensia, 2024)
Dzień zdrowia psychicznego w Instytucie Kultury Europejskiej w Gnieźnie, Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu