Internet rzeczy - rozwój, problemy i przyszłość - Popiołek, Karol (Studia Europaea Gnesnensia, 2025)
Internet rzeczy - jego rozwój, problemy i przyszłość, rec. książki: Marcin Sikorski, Internet rzeczy