Carmonazo, czyli gol, o którym nie można zapomnieć - Kubiaczyk, Filip (Studia Europaea Gnesnensia, 2025)
Carmonazo, czyli gol, o którym nie można zapomnieć, rec. książki: Jordi Massana, Olga Carmona. El gol que lo cambió todo