O katalońskiej piłkarce, która przełamała stereotypy - Kubiaczyk, Filip (Studia Europaea Gnesnensia, 2025)
O katalońskiej piłkarce, która przełamała stereotypy recenzja książki: Manuel. Tomás Belenguer, Inmaculada Cabecerán. Fundadora del Barça Femení