Review: Zbigniew Chojnowski, Czytanie czytania. Szkice i noty metakrytyczne, Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, Olsztyn 2020, 426 ss. - Mielhorski, Robert (Sensus Historiae, 2021)
Recenzja autorstwa Roberta Mielhorskiego dotyczy publikacji Zbigniewa Chojnowskiego pt. Czytanie czytania. Szkice i noty metakrytyczne, wydanej w 2020 roku przez Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie.