Strawberry Fields for ever. Krótki szkic pokolenia Baby Boomers (urodzonych w latach 1946–1956) uprawiających dziedzinę językoznawstwa - Puppel, Stanisław (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Strawberry Fields for ever. Krótki szkic pokolenia Baby Boomers (urodzonych w latach 1946–1956) uprawiających dziedzinę językoznawstwa