De lange linjer i norsk språkhistorie etter 1814 – nasjonal og sosial språkstrid og språkplanlegging - Jahr, Ernst Håkon (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
De lange linjer i norsk språkhistorie etter 1814 – nasjonal og sosial språkstrid og språkplanlegging