Przyroda w oczach poetów modernizmu – Morze poranne Konstandinosa Kawafisa i Zmierzch mistycznego wieczora Paula Verlaine’a - Glińska, Dominika (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Przyroda w oczach poetów modernizmu – Morze poranne Konstandinosa Kawafisa i Zmierzch mistycznego wieczora Paula Verlaine’a