Political correctness, czyli poprawność polityczna w przestrzeni kulturowej i językowym obrazie świata Amerykanów, Polaków i Rosjan - Stasińska, Polina (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Political correctness, czyli poprawność polityczna w przestrzeni kulturowej i językowym obrazie świata Amerykanów, Polaków i Rosjan