Znaczenie metapoznania w rozwijaniu kompetencji uczenia się języka obcego - Zając, Jolanta (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2019)
Znaczenie metapoznania w rozwijaniu kompetencji uczenia się języka obcego