Frazy nominalne w narzędniku w języku polskim i ich odpowiedniki w języku niemieckim - Schatte, Czesława; Schatte, Christoph (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Frazy nominalne w narzędniku w języku polskim i ich odpowiedniki w języku niemieckim