Kuźnia Hefajstosa czyli krótki zarys teorii wizerunku w komunikacji człowieka - Puppel, Stanisław (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Kuźnia Hefajstosa czyli krótki zarys teorii wizerunku w komunikacji człowieka