O kognitywnym rozumieniu interferencji oraz transferu językowego w akwizycji L2 - Marcinkiewicz, Józef (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
O kognitywnym rozumieniu interferencji oraz transferu językowego w akwizycji L2