Synonimia słowotwórcza odrzeczownikowych nazw osobowych w języku polskim i rosyjskim - Kaliszan, Jerzy (Scripta Neophilologica Posnaniensia, 2018)
Synonimia słowotwórcza odrzeczownikowych nazw osobowych w języku polskim i rosyjskim