Thomas Elston, Ruth Dixon, Wpływ wspólnych centrów usług wykonywanych przez administrację na intensywność administracyjną w angielskim, "Journal of Public Administration Research and Theory" 2019, iss. 2 - Staniszewska, Lucyna (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Lucyna Staniszewska: Thomas Elston, Ruth Dixon, Wpływ wspólnych centrów usług wykonywanych przez administrację na intensywność administracyjną w angielskim samorządzie lokalnym: ocena wydłużona, „Journal of Public Administration Research and Theory” 2019, iss. 2, s. 1–45, DOI:10.13140/RG.2.2.18018.43209