Richard Pomahač, Artificial Public Administration – Myth or Reality? (Sztuczna administracja publiczna – mit czy rzeczywistość?), „Acta Universitatis Carolinae – Iuridica” 2024, vol. 70, no. 2 - Dąbrowski, Karol (Studia Prawa Publicznego, 2024)
Richard Pomahač, Artificial Public Administration – Myth or Reality? (Sztuczna administracja publiczna – mit czy rzeczywistość?), „Acta Universitatis Carolinae – Iuridica” 2024, vol. 70, no. 2, s. 133–143, https://doi.org/10.14712/23366478.2024.27