Zornitsa Kutlina-Dimitrova, Csilla Lakatos, Determinants of Direct Cross-border Public Procurement in EU Member States (Determinanty bezpośrednich transgranicznych zamówień publicznych w państwach członkowskich UE), „Review of World Economics” 2016, vol. 152, iss. 3 (opr. Konrad Różowicz) - Różowicz, Konrad (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Zornitsa Kutlina-Dimitrova, Csilla Lakatos, Determinants of Direct Cross-border Public Procurement in EU Member States (Determinanty bezpośrednich transgranicznych zamówień publicznych w państwach członkowskich UE), „Review of World Economics” 2016, vol. 152, iss. 3 (opr. Konrad Różowicz)