Mam drona: konsekwencje amerykańskiej polityki użycia dronów dla Afryki i międzynarodowego prawa humanitarnego - Staniszewska, Lucyna (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Adedokun Ogunfolu, Oludayo Fagbemi, I Have a Drone: The Implications of American Drone Policy for Africa and International Humanitarian Law (Mam drona: konsekwencje amerykańskiej polityki użycia dronów dla Afryki i międzynarodowego prawa humanitarnego), „African Journal of International and Comparative Law” 2015, vol. 23, iss. 1