Naznen Rahman, Analiza porównawcza systemu kontroli zanieczyszczeń powietrza w Delhi i Pekinie: czy indyjski model aktywizmu sędziowskiego może wpłynąć na ekologiczne przemiany w Chinach? - Narożniak, Agnieszka (Studia Prawa Publicznego, 2019)
Agnieszka Narożniak. Naznen Rahman, Analiza porównawcza systemu kontroli zanieczyszczeń powietrza w Delhi i Pekinie: czy indyjski model aktywizmu sędziowskiego może wpłynąć na ekologiczne przemiany w Chinach?