Peter N. Salib, The Law of Banksy: Who Owns Street Art? (Prawo Banksy’ego: Kto jest właścicielem street artu?), „University of Chicago Law Review” 2016, vol. 83, no. 4 (opr. Piotr Szulc) - Szulc, Piotr (Studia Prawa Publicznego, 2020)
Peter N. Salib, The Law of Banksy: Who Owns Street Art? (Prawo Banksy’ego: Kto jest właścicielem street artu?), „University of Chicago Law Review” 2016, vol. 83, no. 4 (opr. Piotr Szulc)