Helena Prášková, Status jednotlivce ve správním právu (Status jednostki w prawie administracyjnym), „Acta Universitatis Caolinae – Iuridica” 2021, vol. 67, no. 4 - Dąbrowski, Karol (Studia Prawa Publicznego, 2022)
Helena Prášková, Status jednotlivce ve správním právu (Status jednostki w prawie administracyjnym), „Acta Universitatis Caolinae – Iuridica” 2021, vol. 67, no. 4, s. 11–30, https://doi.org/10.14712/23366478.2021.35