Richard Pomahač, Rozhraní ústavního a správního práva (Styk prawa konstytucyjnego i administracyjnego), „Acta Universitatis Caolinae – Iuridica” 2021, vol. 67, no. 4 - Dąbrowski, Karol (Studia Prawa Publicznego, 2022)
Przegląd wybranych czasopism zagranicznych: Richard Pomahač, Rozhraní ústavního a správního práva (Styk prawa konstytucyjnego i administracyjnego), „Acta Universitatis Caolinae – Iuridica” 2021, vol. 67, no. 4, s. 45–59, DOI: 10.14712/23366478.2021.37