Reseña de Marcin Florian Gawrycki: Podglądając Innego. Polscy trawelebryci w Ameryce Łacińskiej. Wydawnictwo Uniwersytetu Warszawskiego, Warszawa. 2011. Págs. 206 - Kasperska, Iwona (Studia Romanica Posnaniensia, 2013)
-