Józef Tymanowski, Rola i znaczenie Republiki Białoruś we współczesnej Europie, Wydawnictwo Adam Marszałek, Toruń 2017, ss. 245. - Czachor, Rafał (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2019)
Recenzja