Sprawozdanie z międzynarodowej konferencji naukowej „Formy i sposoby legitymizacji władzy w Europie Środkowej i Wschodniej” (Collegium Polonicum, 10-11 maja 2012 r.) - Musiał-Karg, Magdalena (Środkowoeuropejskie Studia Polityczne i Medioznawcze, 2012)
abstrakt