KOGNITYWNY MODEL KONCEPTU STRACH W JĘZYKU UKRAIŃSKIM - Małecki, Łukasz (Studia Ukrainica Posnaniensia, 2013)
Cтаття присвячена дослідженню концепту СТРАХ в українській мовній картині світу. На підставі мовного матеріалу й з урахуванням принципів когнітивної лігнвістики та “когнітивної дефініції” були виділені семантичні складові концепту та його загальна структура.