MIT SPOŁECZNY KRESÓW WSCHODNICH WE WSPÓŁCZESNEJ PRASIE POLSKOJĘZYCZNEJ NA UKRAINIE: ANALIZA ZAWARTOŚCI PRASY - Pietrzak, Wiktor (Studia Ukrainica Posnaniensia, 2015)
У статті висвітлено результат аналізу змісту преси з огляду на присутність у ній визначень, що входять у склад міфу „Східних Кресів”. Дослідження статей призвело до визначення особливостей суспільного міфу в сучасних польськомовних виданнях України.