Recenzja naukowa książki o. prof. dra hab. Jarosława Kupczaka OP pt. «Amoris laetitia». Konflikt interpretacji, W drodze, Poznań 2020, s. 288 - Olczyk, Maciej (Teologia i Moralność, 2020)
Recenzja naukowa książki o. prof. dra hab. Jarosława Kupczaka OP pt. «Amoris laetitia». Konfl ikt interpretacji, W drodze, Poznań 2020, s. 288