Młodzież w czasach próby – między dechrystianizacją a świętością - Zadykowicz, Tadeusz (Teologia i Moralność, 2025)
Recenzja: Jacek Krawczyk – niezwykły student z Palikówki, red. Andrzej Derdziuk i Michał Pierzchała. 2023. Lublin