100 lat Apostolstwa Chorych - Wanat, Zbigniew (Teologia i Moralność, 2025)
Recenzja: Antoni Bartoszek. 2024. Apostolstwo Chorych. 100-letnie doświadczenie duchowe. Podstawy teologiczne. Perspektywy pastoralne. Katowice: Wydawnictwo Uniwersytetu Śląskiego, ss. 546.