Prawdziwe oblicze relatywizmu moralnego - Nyszko, Artur (Teologia i Moralność, 2023)
Peter Kreeft. 2021. Krytyka relatywizmu moralnego. Wywiad z pewnym absolutystą. Warszawa: Wydawnictwo „Fundacja Prodoteo”.